För dig som funderar på utbildning

Utbildning

Publicera ditt examensarbete

Det skrivs mycket vid våra universitet och högskolor. När man kommit ett stycke i sina studier och studerar C-kursen och D-kursen i ett ämne förutsätts det att man skriver en uppsats av visst omfång och av viss kvalitet.

Många av dessa uppsatser är intressanta och är värda ett bättre öde än att bara bli lästa och godkänd av institutionens lärare och rektor. Det händer, om man har tur och har skrivit en bra uppsats, att den blir publicerad i någon akademisk tidskrift.

Bok tryck

Om det skulle ske kan det vara läge att låta trycka sitt examensarbete. Hur kan gå till väga med det kan du läsa om på Vulkan Medias hemsida. De hjälper även till med tryckning av böcker och formgivning. Tryckpaketet egenutgivning är till för dig som vill ha kontroll på hela processen med tryck av din uppsats. Kanske ska du bara ge den till släkt och vänner, eller kanske är du intresserad av att andra institutioner och lärosäten får ta del av dina resultat. Har du färdiga textfiler kan de tryckas och bli en bok i ett huj.

Visst låter det spännande att göra en bok av din avhandling. Ditt studieresultat har du ju med dig under hela livet. Kul att ta fram din bok efter några år då du har hunnit en bit på vägen i ditt arbetsliv. Att då se tillbaka på din studietid och gå tillbaka och titta på vad du med mycket svett och möda lyckades skriva ihop kan bli riktigt kul! För visst är din uppsats värd ett bättre öde än att bara hamna i en kartong i ett förråd?

Comments are disabled.